De magische pil…

Dat zou mooi zijn hè! Een pil, of simpele methode waarmee alles ineens een stuk lichter en fijner en mooier zou zijn.
Van de week zat ik in zo’n energie dat zo’n magisch pilletje heel welkom was.
Soms vind ik “de wereld” veel en intens. De herrie leek overal tegelijk vandaan te komen. Zaagmachines, bladblazers en gemeentesnoeiers. Even later stond ik in de winkel en wilde een bosje rozen kopen toen ik me bedacht dat ze ergens vanuit Afrika worden ingevlogen waar ze worden bespoten met enorm veel gif en de mensen en natuur daar verzieken.
De kip wordt volgespoten met rommel om maar zo snel mogelijk te groeien en ga zo maar door. Zo heel soms vind ik de wereld maar een duistere plek.

De magische pil voor mij was te vinden op mijn yogamatje, bij mijn favoriete docent bij yogasite in Breda. Na vijf kwartier houdingen, ademen en bewust aanwezig zijn voelde ik me weer dicht bij mezelf, meer verbonden en aanwezig. En niet meer in de sipheid waar ik daarvoor in zat.

De magische pil is er wèl. Er moet alleen wat moeite voor worden gedaan.
Ik merk dat yoga, meditatie en andere vormen van afstemming toch steeds weer wonderen doen. Niet wonderen in de zin dat alles daarmee op wordt gelost. Integendeel! Met bewuster leven komt vaak ook vanalles wat is weggestopt aan het licht. Is dat soms een tijdje zwaar, totdat het weer zachter mag worden.
En practice is een enorme hulp daarbij. Regelmatig thuis op het yogamatje, en krachtiger wanneer in een groep met focus en afstemming.

Ik wil je dan ook graag uitnodigen om volgende week zaterdag 7 oktober mee te doen aan de eerste yoga verdiepingsdag.
Een hele dag van afstemming en focus, in een kleine groep met gelijk gestemden.
We doen yoga, verschillende meditaties en halen adem.
Er is een heerlijke voedzame lunch.
We doen een trancereis, zijn in de natuur en maken weer verbinding met de magie van het leven.

Zaterdag 7 oktober
Zaterdag 4 november
Van 10:00 – 17:00 uur
Landgoed Bleijendijk, een prachtig stiltegebied met mooie zaal in het groen
Kosten zijn € 75,- incl. lunch koffie en thee.
Je bent van harte welkom!
Opgave graag via deze mail, of telefonisch op 06 – 30849615
Mocht de prijs een probleem voor je zijn, neem dan ook even contact met me op.

Misschien tot ziens!
Hartegroet van Marcel

 

Share This