Een mooi diner aan huis of een heerlijk buffet voor u en uw gasten.
Maak het uzelf gemakkelijk en besteed het eten uit aan de kok.
Ook voor trainingen/bijeenkomsten op locatie verzorg ik met plezier en kunde de maaltijden.
Ik verzorg de inkoop en bereid alles voor.
Kook vervolgens de sterren van de hemel.
En laat de keuken weer schoon achter!
Waar mogelijk maak ik alles zelf, biologisch en streekgebonden.
bel 06 – 30849615 voor een afspraak.
Chef op locatie
Sinds 2007 werk ik als chef kok, waarvan ruim elf jaar freelance. Ik ben sous-chef en chef-kok geweest, en heb freelancer als interim chef-kok ervaring opgedaan. Heb gewerkt bij de grote partycateraars als 0seven, Albron, Vermaat. Ook gewerkt bij vele verschillende restaurants, partyschepen en bedrijfsrestaurants. Ik verzorg al jaren kookworkshops bij het kookstation in Bodegraven, en ben één van de vaste chef’s bij AEG/Electrolux waar ik kookworkshops, trainingen en demonstraties geef.
Kok voor trainingen en workshops
Heeft u iets te vieren met vrienden, familie of collega’s?
Het leven, de liefde of bijvoorbeeld een bedrijfsborrel?
En ziet u tegen het koken op? Neem de tijd en ruimte om met uw gasten te zijn en laat mij de zorg en aandacht overnemen voor heerlijk, authentiek en lekker eten. Ik kom koken op locatie en laat de keuken weer opgeruimd achter!
Vanuit mijn ruime ervaring als chef-kok kan ik u heerlijke catering aanbieden.
Diner & buffet aan huis
Met mijn ruime ervaring en aandacht kan ik uw feest of samenzijn van een heerlijke culinaire galns voorzien!
Kookworkshops
Wanneer u op zoek bent naar een gepassioneerde kok die nét een stapje meer verzet dan bent u aan het goede adres! Ik geef mijn optimale aandacht aan dat wat ik belangrijk vindt:
• Verse, authentieke smaken
• Voor uw bedrijfsborrel of feest aan huis of op locatie.
• Heerlijke buffetten vanaf ongeveer 20 personen.
• Diner aan huis op niveau, uw privé chef aan huis!
• Waar mogelijk biologisch en lokaal ingekocht
• Kleinschalige en persoonlijke thema kookworkshops bij u thuis of op locatie!)
• Ook voor vegetariërs en dieëten kan goed worden gekookt.
dinermenu 4 gangen
luxe seizoens amuse
Safraanrisotto met coquilles
romige truffelsoep
basilicum mousseline met zachtgegaarde runderbavette in portjus
chocolade trio
€ 79,50 p.p. minimum 6 personen excl. borden, glaswerk & bestek, excl. drank
dinerbuffet tapas
albondigas
patatas bravas met aioli
kippenpootjes in knoflook & rozemarijn
diverse hammen en spaanse kazen
dadels in spek en geitenkaas
gamba’s in limoen/knoflooksaus
tonijn cakejes
mini quiches
salade
soep van het seizoen
focaccia met verse pesto & kruidenboter & aioli
€ 60,- p.p. minimum 20 personen
dinerbuffet mediterraan
verse pasta in witte wijnsaus met kip
soep van het seizoen
zachtgegaarde diamanthaas in portjus
ravioli in romige dragonsaus
boterzachte zalm
rozemarijn aardappel
gegrilde groenten
rijk gevulde salade
diverse broden, verse tapenade, kruidenboter
€ 65,- p.p. minimum 20 personen
Dit zijn menu’s ter inspiratie. Al uw wensen zijn bespreekbaar en meestal ook in te vullen. Prijzen zijn excl. B.T.W., drank, serviesgoed (borden, glaswerk) en bestek, tenzij anders vermeld.
Serviesgoed en bestek zijn tegen meerkosten door mij te leveren.
dinermenu 4 gangen
luxe seizoens amuse
zalf van zoete aardappel met entrecote
heldere tomatenbouillon met gerookte makreel
risotto met biet, gekonfijte eendenborst in sinaasappel portjus
petit grand dessert
€ 79,50 p.p. minimum 6 personen incl. borden & bestek, excl. drank
(dit is een voorbeeldmenu, alles is bespreekbaar)
Indiaas dinerbuffet
Indiase noten rijst
boterkip
toor dahl
munt koriander chutney
gouden eiercurry
erwtjes in munt en kokos
bloemkool in mosterd
diverse naan broden
komkommer raïta met munt en koriander
€ 60,- p.p. minimum 20 personen
walking dinner
rundercarpaccio
kruidige soep van kokos en zoete aardappel
zalm met biet en avocado
kalfswangetjes met pastinaak crème
roodbaars op saffraan risotto
rijk gevulde salade
diverse broden, verse tapenade, kruidenboter
brownie met witte chocolademousse
€ 65,- p.p. minimum 20 personen incl. borden & bestek, excl. drank




Wanneer u gebruik wilt maken van mijn diensten neem dan via mail of tel. 06 – 30849615 contact met me op. We bespreken uw wensen en komen samen tot een mooi diner of buffet. U doet van te voren via de bank een aanbetaling van 50% van de totale kosten. Dan pas wordt de opdracht definitief. De rest van het overeengekomen bedrag betaald u contant op de dag zelf. U ontvangt een factuur.
Vaste kosten à €100,- per opdracht. Er wordt 21% btw bij de hierboven genoemde prijzen gerekend.
Graag kom ik in een opgeruimde keuken/werkplek aan. En wil ik graag weten wat er in uw keuken is qua apparatuur en werkruimte.